Skip to Content

Jarige Lena

Teee lang gewacht met bloggen dus nu weet ik het niet allemaal meer haha 🙂 

Maandag

Lena was jarig! Ze heeft een heerlijke dag gehad, met slingers, cadeautjes, taartje. Ze wilde geen visite vandaag, dus dat hebben we gerespecteerd 🙂

Dinsdag

Ik heb een dagje gewerkt, de kinderen waren met de gastouder 🙂

Donderdag

Een dagje met de kinderen! Jippie 🙂 In de ochtend leert Vera het trucje van het tiental meenemen bij het onder elkaar optellen van sommen. Best even frustrerend, maar als het kwartje valt is ze heel trots en blij. Lena leert de “v” schrijven. Alex speelt weer met de piccolo borden. 

Lena en Vera doen nog wat Squla en we legoën veel. Vera maakt tekeningen voor allerlei vrienden en in de middag gaan we even schuurpapier kopen. We hebben namelijk een nieuw bedje en commode gekocht voor de baby, maar dat kan een likje verf gebruiken.

Vrijdag

Opruimen!

Zaterdag

Vandaag was het kinderfeestje van Lena! In de ochtend deden we daar allerlei voorbereidingen voor: cupcakes bakken om later met de andere kindjes te versieren, het huis opruimen, slingers ophangen, slaapkamer opruimen, dat soort dingen. Vanwege de privacy van de andere kindjes plaats ik (helaas!) geen foto’s van het kinderfeestje. 

We hebben een speurtocht gedaan, cupcakes versierd, lekker gespeeld, boekje gelezen en Lena heeft een nieuw Lego ding dat ze kreeg meteen in elkaar gebouwd met twee vriendjes. Volgens mij was het een heel geslaagd feestje!

In de middag hebben we de ” nieuwe” commode gepoetst en geschuurd. Roel heeft ‘m ‘s avonds nog geschilderd!

Zondag

Voor beide meisjes was er weer zwemles! Eindelijk weer gezellig spetteren voor Vera, dat heeft lang genoeg geduurd door de lockdown. Lena had voor de laatste keer 1,5 uur zwemles, die kan gelukkig vanaf woensdagavond ook weer gewoon terug naar 2 x 45 minuten per week zwemmen. 

Creatieve, enthousiaste en lieve Iris van Meer is het gezicht achter Een Mooi Gebaar en vertaalt, ontwerpt en deelt meer dan duizend haakpatronen met jullie op dit stukje internet.

Als je contact met Iris wil opnemen, ga je naar de contactpagina