Skip to Content

HaakSTER van Nederland 2019

Wolplein.nl is een grote wolwinkel waar je zowel online als offline in het inspiratiecentrum in Zaltbommel schitterende garens, boeken en andere benodigdheden kunt kopen voor je favoriete handwerkhobby. Het inspiratiecentrum is net een snoepjeswinkel en ik moet altijd ontzettend m’n best doen om niet teveel geld uit te geven (en dat lukt dan zelden haha)
Wolplein Inspiratiecentrum Overzicht
Wolplein schrijft eens per jaar een wedstrijd uit: de HaakSTER van Nederland wedstrijd. Daarbij worden 10 dames uitgedaagd om in steeds langere/ingewikkeldere opdrachten hun kunsten te laten zien. Het is een afvalrace, waarbij er elke opdracht iemand afvalt. De wedstrijd was in 2018 voor het eerst en staat natuurlijk nog steeds op het YouTube-kanaal van Wolplein.
In 2019 doe ik zelf mee aan de HaakSTER van Nederland wedstrijd van Wolplein! Ik ben geselecteerd als één van de tien deelneemsters. Op de site ga ik jullie natuurlijk precies vertellen hoe ik dat ervaar.


Links
Dit lijstje pas ik steeds aan, zodat je precies kunt vinden wat je zoekt over mijn Wolplein HaakSTER wedstrijd avontuur!

  1. Inschrijfformulier – in deze blogpost vertel ik iets over mijn inschrijfformulier en kun je lezen wat ik allemaal invulde (en dus op basis waarvan ik geselecteerd ben!)
  2. Interview – Maxine kwam bij me thuis om me te interviewen in de week vóór de eerste opdracht. Spannend! In deze blogpost lees je daar meer over.
  3. Aflevering 1 – 5 deelneemsters worden voorgesteld
  4. Aflevering 2 – 5 deelneemsters worden voorgesteld (waaronder ik!)
  5. Opdracht 1: Fruity Family – Lees hoe ik de eerste opdracht heb ervaren en uitgevoerd!
  6. Aflevering 3 van Wolplein
  7. Filmpje opdracht 1 van Een Mooi Gebaar