Skip to Content

Fotopuzzel van Studentendrukwerk

Het is december en dan moeten er natuurlijk allerlei cadeautjes geregeld worden! We hebben de luxe dat we veel contact hebben met diverse familieleden én dat we Sint nog steeds vieren met cadeaus en gedichten (en bij de schoonfamilie zelfs met surprises!) voor de volwassenen.

Het is elk jaar best een puzzel (haha woordgrapje) om voor iedereen iets passends te vinden: de familie groeit en het is soms lastig in te schatten waar mensen op zitten te wachten. En de opa’s en oma’s hebben eigenlijk alles al 😉

Fotopuzzel

Dit jaar was het voor één setje opa en oma héél makkelijk! Ik werd benaderd door Studentendrukwerk, of ik een product wilde ontvangen en daar dan een eerlijk (!) stukje over wilde schrijven. Dat wilde ik wel 🙂

Ik koos voor de Fotopuzzel met een zelfgemaakte collage. Dat kan in hun tool, maar ik ben meer gewend aan Canva dus maakte ‘m daarin. Kan allebei. De tool is veelzijdig, je kunt verschillende foto’s toevoegen, maar ook tekstjes en ander leuks. Je kunt er denk ik wel een paar uur op stuk slaan om de perfecte puzzel te krijgen, maar je kunt ook snel klaar zijn als je dat wilt. Ideaal als je véél cadeaus te verzinnen hebt!

Ik maakte een collage van het familieweekend in Beekse Bergen dat we afgelopen augustus samen doorbrachten. Heel leuk met veel fotootjes met alle kleinkinderen en kinderen en gezelligheid. We kijken allemaal zo heerlijk terug op die tijd en sinds die tijd rijkhalsend vooruit naar de decembermaand, omdat we dan weer veel samen zijn.

De puzzel ligt ingepakt klaar, ik kan dus nog niet zeggen of het lekker puzzelt! Dat zal ik aan opa en oma moeten vragen ná 5 december….

Andere cadeaus

Ze hebben een enorm assortiment aan producten. Eerder bestelde ik al eens een paar documenten, de rekenschriften voor de kinderen die ik als PDF aanleverde, werkte ook prima!

Maar ze hebben bijvoorbeeld ook bierviltjes, kerstballen, mokken en meer waar je je eigen foto’s op kunt laten drukken. Ik zie dan zo’n kantoor voor me waar iedereen z’n eigen gepersonaliseerde mok krijgt voor Kerst. Of een eigen kerstbal in de kantine-kerstboom 😉 Of ander gezellig flauws!

Heb jij je cadeaus voor de Decembermaand allemaal al op orde?

Creatieve, enthousiaste en lieve Iris van Meer is het gezicht achter Een Mooi Gebaar en vertaalt, ontwerpt en deelt meer dan duizend haakpatronen met jullie op dit stukje internet.

Als je contact met Iris wil opnemen, ga je naar de contactpagina