Deze heerlijke pannenkoekjes maak ik al jaren met zeer grote regelmaat. Ze zijn handig en goedkoop, de ingrediënten blijven lang houdbaar, ze zijn geschikt voor babies die met stukjes leren eten, je kunt ze warm of koud eten, ze zijn kaal óf met beleg lekker en het is een goede manier om fruit binnen te krijgen en toch een vol gevoel te hebben. Eet smakelijk!


1 pannenkoek
+/- 10 minuten bereidingstijd


 Benodigdheden:
Koekenpan, spatel, deksel van koekenpan, lepel


Ingrediënten:
1 banaan
1 ei
kokosolie
(optioneel: spek, champignons, stroop, jam, honing)


Bereiding:
1. Prak een hele banaan in een bakje met een vork
2. Meng er een ei doorheen
3. Doe een klein beetje kokosolie in de pan
4. Bak het banaan-ei mengsel tot het stevig genoeg is om te draaien
5. Draai de pannenkoek (ik vind het het makkelijkste om hem uit de pan op de deksel te laten glijden en dan de deksel boven de pan weer om te kiepen)
6. Wacht tot de andere kant ook klaar is, lichtbruin gekleurd, en eet smakelijk!


Variaties:

Voeg een snufje kaneel aan het mengsel toe.
Voeg twee eetlepels rauwe cacaopoeder aan het mengsel toe.
Eet de pannenkoek met bevroren of vers fruit.
Eet de pannenkoek met honing.
Voeg rozijnen aan het mengsel toe, of eet ze bij de al klare pannenkoek.