Aan elkaar haken – Kleine kabel naad —

Kleine kabel naad

4 commentaren

 1. Vero Vero
  7 mei 2018    

  Supermooi

 2. annemieke annemieke
  2 juni 2018    

  superbedankt voor het delen van dit patroon! Gisteren het garen opgehaald bij StudioSier, vandaag beginnen, jippie!

  • Iris van Meer Iris van Meer
   2 juni 2018    

   Super leuk Annemieke! Ik heb ‘m zelf nog niet gehaakt, dus ik ben benieuwd of de instructies zo duidelijk genoeg zijn. Veel haakplezier!

   • Annemieke Annemieke
    9 juni 2018    

    Inmiddels 10 losse lapjes af. Dat met die laatste toer aan elkaar haken snap ik nog niet zo.. maar… dat kan aan mij liggen; dit is mijn eerste deken! Ondertussen blijf ik gewoon de lapjes haken en neem die lapjes een keer mee naar mijn kleutergroep… leuke telactiviteit en inspiratie om de creativiteit te prikkelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *